Öğrenci Duyurusu

Sevgili Öğrenciler;

Marmara Üniversitesi’ne Hoş Geldiniz.

Öncelikle öğrencimiz olduğunuz için sizleri kutlarız.

Yüksekokulumuz 19.09.2016 tarihi itibari ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılına başlayacaktır.

Bu kapsamda Oryantasyon Eğitimi, Ders Seçimleri ve Yabancı Dil Muafiyet Sınavı yapılacaktır.

1. 20 Eylül 2016 tarihinde saat 10:30’da Haydarpaşa Yerleşkesi Ord. Reşat Kaynar Konferans Salonunda “Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Eğitimi” yapılacaktır. Tüm birinci sınıf öğrencileri ile yatay geçiş öğrencinin katılımı gereklidir.
  2. 20 Eylül 2016 tarihinde saat 13:00’de Haydarpaşa Yerleşkesi SHMYO dersliklerinde “Yabancı Dil Muafiyet Sınavı” yapılacaktır (Yabancı dilden muaf olan öğrenciler yıl içinde derse katılmayacaktır).
  3. 22 Eylül 2016 Perşembe günü saat 10:30 da tüm programlar kendi birimlerinde “Program Oryantasyon Eğitimi” yapacaktır. Öğrenciler Danışman Hocaları ile tanışacaktır.
  4. Ders kayıt işlemleri 7 - 21 Eylül 2016 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi (ÖBYS) üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.
  5. Ders Kayıt haftasında “Ders Seçiminizi” Marmara Üniversitesi web sayfasında E-Hizmetler ÖBYS (Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi) bölümü üzerinden, belirleyeceğiniz şifre ile gerçekleştirebilirsiniz. Ders seçimi işlemini tamamlayabilmek için mutlaka “DANIŞMAN ONAYINA GÖNDER” butonuna tıklamalısınız.