2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuruları Hakkında

Üniversitemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Kurumlararsı Yatay Geçiş kapsamında Önlisans programlarına başvuru şartları, istenilen evraklar basvuru.marmara.edu.tr  internet adresinde ilan edilecektir.

Yatay geçiş başvuruları 21.01.2019 - 23.01.2019 tarihleri arasında basvuru.marmara.edu.tr adresinden online yapılacaktır.

Yatay geçiş kontenjanları ve Başvuru Adresi için lütfen aşağıdaki ilgili linke tıklayınız.

ÖN KAYITTA İSTENEN BELGELER

1- ÖSYS Yerleştirme Belgesi (‘Kontrol Kodu’ görünecek şekilde)

2- LYS Puan Sonuç Belgesi (‘Kontrol Kodu’ görünecek şekilde)

3- Transkript Belgesi (Güncel tarihli)(Mühürlü ve imzalı (onaylı) olmak zorundadır.)

4- Öğrenci Belgesi (Güncel tarihli)(Mühürlü ve imzalı (onaylı) olmak zorundadır.)

5- Disiplin Cezasının Bulunmadığına Dair Belge (Güncel tarihli)(Mühürlü ve imzalı (onaylı) olmak zorundadır.)

6- Müfredat Programı (Mühürlü ve imzalı (onaylı) olmak zorundadır.)

7- Ders İçerikleri (Mühürlü ve imzalı (onaylı) olmak zorundadır.)

8- II. Öğretimde okuyan öğrencilerin %10’luk başarı dilimine girdiklerini gösterir belge. (Mühürlü ve imzalı (onaylı) olmak zorundadır.)

NOT: EKSİK EVRAKLAR DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.