"Şahane Düğün" Tiyatro Gösterisi

Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından Sağ. Tek. Zuhal ATALAY önderliğinde hazırlanan “Şahane Düğün” adlı tiyatro eseri Kartal Yerleşkesi Konferans Salonunda iki ayrı grup tarafından sahnelendi. İlk oyun 24 Mayıs 2018 tarihinde Anestezi programı öğrencileri Sümeyya AŞKAR, Hilal FİDAN; İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri Ayşegül DURDU, Ömer Faruk ÇINARLIDERE, Ömer Faruk BEKÇİ; Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencisi Funda ÇETİN tarafından; ikinci oyun 25 Mayıs 2018 tarihinde Anestezi Programı öğrencisi Çiğdem TAPAN; İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri Gülçin SAYGI, Ömer Faruk BEKÇİ;  Patoloji Laboratuvar Teknikleri öğrencisi Nilay KESKİN; Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencisi Ramazan Emre ERZİK; Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencisi Sinem Sıla ŞENSOY tarafından sergilendi. Oyun yüksekokulumuzun akademik ve idari personeli ile öğrencileri tarafından büyük beğeni topladı. Gösteri sonunda Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Meral YÜKSEL tarafından başta Sağ. Tek. Zuhal ATALAY olmak üzere rol alan tüm öğrencilere teşekkür belgesi verildi.