“Radyoloji Eğitiminde Sanal Gerçeklik” Girişimcilik Projesi Grants4Apps Turkey 2020 Girişim Hızlandırma Programına Seçildi!

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) ön kuluçka süreçlerini 2019 yılında tamamlamış başarılı bir start up girişimi olan Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Dr. Öğretim Üyesi Nuran Akyurt’un “Radyoloji Eğitiminde Sanal Gerçeklik” girişimcilik projesi BAYER firmasının küresel çapta yürüttüğü Grants4Apps Turkey 2020 Girişim Hızlandırma Programına seçildi!
BAYER’in İlaç, Tüketici Sağlığı, Radyoloji ve Hayvan Sağlığı alanlarında yalın bir ürün/prototipe sahip olan 200’ün üzerinde proje ve girişim arasından seçtiği 9 girişimciden biri olan Dr. Öğretim Üyesi Nuran Akyurt’u ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.