Postür Bozuklukları Semineri

08 ve 10 Mayıs 2024 tarihlerinde Postür Bozuklukları Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Kitap okurken, cep telefonu kullanırken veya bilgisayar başında vücut duruş şeklimizdeki yanlışlar nelerdir? Çoğumuz bilgisayar başında uzun süre kalıyoruz veya çok fazla cep telefonu kullanıyoruz ve boyun, sırt ağrıları çekiyoruz ya da çoğumuzun yanlış hareketlerden dolayı yaşadığı bel ağrısı var. Bunları önlemek ve hafifletmek için neler yapabiliriz?

İlk ve Acil Yardım Programı Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, okulumuzun tüm öğrencilerine, akademik ve idari personeline yönelik, "Postür Bozuklukları" konulu eğitim seminerimiz, konuşmacımız ve aynı zamanda İlk ve Acil Yardım Programı 1. sınıf öğrencimiz olan Fizyoterapist Eren KURŞUN'un katılımı ve Dr. Öğr. Üyesi Merve SAYGI BACANAK'ın moderatörlüğü ile 08.05.2024 ve 10.05.2024 tarihlerinde Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.