Kurumlararası Yatay Geçiş Yedek Liste Sonuçları ve Kesin Kayıt İşlemleri

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ YEDEK LİSTE SONUÇLARI VE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları aşağıda verilmiştir.

2016-2017 Bahar Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş Yedek Liste Sonuçları için lütfen buraya tıklayınız.

NOT:  Yedek listede yer alan öğrencilerin kayıt işlemleri yerleşme sırası dikkate alınarak yapılacaktır.  2. veya 3. yedekte yer alan öğrencilerin süreci takip etmeleri önemle rica olunur.

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

Kesin Kayıtta istenen bilgi ve belgeler;

1. Kayıtlar ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulunda yapılacaktır.
  2. ÖSYS yerleştirme puan çıktısı ve ÖSYS sonuç çıktısı.
  3. 2 adet Fotoğraf
  4. Dilekçe (Kesin kayıt sırasında ilgili birim tarafından verilecektir.)
  5. %10 başarı belgesi (II. Öğretim Programlardan I. Öğretim Programlarına yatay geçiş hakkı kazanan) aslı.
  6. T.C. Kimlik Belgesi’nin aslı.
  7. 2016-2017 Bahar dönemine ait güncel öğrenci belgesi

*Kesin kayıt sırasında, başvuruların şahsen veya noter vekâletli kişiler tarafından yapılması zorunludur.

ÖNEMLİ TARİHLER:

Bahar Yarıyılı Önlisans Kurumlar arası Yatay Geçiş Yedek Kayıtlar

Başlangıç - Bitiş Tarihi: 03.02.2017 - 03.02.2017 (10.00 - 16.00 Saatleri arasında)