İlk ve Acil Yardım Programı 3. Uniralli Birinciliği

Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı Öğr. Gör. Dr. Merve Kolcu, Dr. Sema Tekin Koşargelir ve Sağ. Tek. Zuhal Atalay önderliğinde eğitim gören öğrencilerimizden Baturhan MOLLAOĞLU, Figen Nur GÜL, Yubil PİNTO, Yunus Emre KOÇAK’tan oluşan ekibimiz, Paramedik Derneği İstanbul İl Başkanlığı tarafından 18 Kasım 2016 tarihinde düzenlenen “3. Uniralli” yarışmasında birinci olmuştur.

Yarışmada triyaj, travma, kardiyak aciller, solunum acilleri, pediatrik aciller, çevresel aciller, nörolojik aciller, taşıma etabı olmak üzere toplam sekiz etapta, on sekiz üniversitenin İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri kıyasıya yarışmıştır.

19 Kasım 2016 tarihinde “2. Resüsitasyon Sempozyumu”  sonrasında gerçekleştirilen ödül töreninde kupa ve madalyalarını alan öğrencilerimiz, yarışmanın büyük ödülü olan ve 2017 yılında gerçekleşecek “İngiltere Uluslararası SPIRES 2017 Öğrenci Rallisi’ne” katılma ödülünü kazanarak, ülkemiz adına üniversitemizi temsil edeceklerdir.