2016 - 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

MARMARA ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

VE

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

AÇIKLAMA:

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş  Liste Sonuçları aşağıda verilmiştir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş  Liste Sonuçlarına ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

Birden fazla programa başvuran öğrencilerin başvuruları programlar tarafından ayrı ayrı değerlendirilmiş olup değerlendirme sonuçları her programın değerlendirme tablosunda ilan edilmiştir.

KESİN KAYIT TARİHLERİ:

Merkezi Yatay Geçiş Kesin Kayıt işlemleri 12.09.2017 - 15.09.2017 Tarihleri arasında yapılacaktır.

KESİN KAYITTA İSTENEN BİLGİ VE BELGELER;

1) Kayıtlar ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulunda yapılacaktır.
2) ÖSYS yerleştirme puan çıktısı ve ÖSYS sonuç çıktısı.
3) 2 adet Fotoğraf
4) Dilekçe (Kesin kayıt sırasında ilgili birim tarafından verilecektir.)
6) TC Kimlik Belgesi’nin aslı.
7) 2017-2018 Güz dönemine ait güncel öğrenci belgesi

* Kesin kayıt sırasında, başvuruların şahsen veya noter vekâletli kişiler tarafından yapılması zorunludur.