2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Kayıt İşlemleri Hakkında

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Kayıt İşlemleri Hakkında:

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuza kayıt yaptıracak öğrencilerimizin tamamının kayıt aşamasında “Heyet Raporu” getirmesi zorunludur.

İlk ve Acil Yardım Programı'na kayıt olacak öğrencilerin, tam teşekküllü resmi bir hastaneden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almak; öğretim programı gereği ikinci sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması nedeniyle kayıt tarihinde 17 yaşını tamamlamış olmak; erkek öğrencilerde 1.65 m’den, kız öğrencilerde 1.60 m’den kısa olmamak, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında; kurtarma, taşıma işlerinde yeterli vücut yapısı ve gücüne sahip olmaları gereklidir.Herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için öğrencilerin söz konusu belgeleri kayıt öncesi temin etmeleri ve kayıt sırasında teslim etmeleri gerekmektedir. Önemle duyurulur.

Kesin Kayıt işlemleri ile ilgili daha fazla bilgi için Marmara Üniversitesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı ÖSYS yeni kayıt kılavuzuna ulaşmak içim lütfen buraya tıklayınız.