2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları

YATAY GEÇİŞ (Kurumlar Arası_2015 Yılı) İŞLEMLERİ
"Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik" Hükümleri ve Üniversitemizin yönetmeliklerine uygun olarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılında Yatay Geçiş yoluyla Ön Lisans ve Lisans Diploma Programlarına kabul edilecek öğrencilerde aranacak nitelikler, gerekli belgeler, koşullar, başvuru işlemleri, sonuç ilan ve kesin kayıt tarihleri ile ilgili detaylı bilgi kılavuzda yer almaktadır.

Yatay Geçiş Kılavuzunu mutlaka inceleyiniz

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçlarına göre kesin kayıt yaptıran öğrenci listesi aşağıda verilmiştir.

Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız.

Yatay Geçiş Kılavuzu için tıklayınız.

Kesin Kayıtta istenen bilgi ve belgeler;

1) Kayıtlar ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulunda yapılacaktır.
2) ÖSYS yerleştirme puan çıktısı ve ÖSYS sonuç çıktısı.
3) 2 adet Fotoğraf
4) Dilekçe (Kesin kayıt sırasında ilgili birim tarafından verilecektir.)
5) %10 başarı belgesi (II.Öğretim Programlardan I.Öğretim Programlarına yatay geçiş hakkı kazanan) aslı.
6) TC Kimlik Belgesi’nin aslı.
7) 2014-2015 Bahar dönemine ait güncel öğrenci belgesi

*Kesin kayıt sırasında, başvuruların şahsen veya noter vekâletli kişiler tarafından yapılması zorunludur.