8 Mart 2019 "I. Uluslararası Öğrenci Paramedik Rallisi Üçüncülüğü"

Öğrencilerimiz I. Uluslararası Öğrenci Paramedik Rallisi’nde Üçüncü Oldu

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı, Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ve Paramedik Derneği (PARDER) işbirliği ile düzenlenen, “I. Uluslararası Öğrenci Paramedik Rallisi” gerçekleştirildi.

Etkinlik 7-8-9 Mart 2019 tarihlerinde yapıldı.  Yetişkin öğrenmesine uygun; gerçek zamanlı uygulama ve deneyimleme ortamı oluşturmaya olanak sağlayan ralliye 21 üniversite katıldı.

8 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yarışmada “Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı” öğrencileri Dilay Ceren Temelocak, Ebrar Sarıyalçın, Erkam Kılınç, Samet Yangel ve Zeynel Şengül okulumuzu temsil ettiler.

Yarışmanın Temel Yaşam Desteği Etabında birinci, Olay Yeri Değerlendirme Etabında üçüncü, Genel Klasmanda ise üçüncü olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından en son 22.03.2019 12:51:14 tarihinde güncellenmiştir.