7 Haziran 2018 "Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni"

Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 07.06.2018 tarihinde Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk konuşmayı 2018 mezunları adına Yüksekokul temsilcisi Sinem ÖZDEMİR yaptı. Tören programı, Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü Prof.Dr. Berat BIRFIN BİR ve Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç.Dr. Bülent YILMAZ’ın konuşmalarının ardından Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Meral Yüksel’in konuşmaları ile devam etti. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Program Koordinatörleri ve öğretim üye/elemanlarının öğrencilere mezuniyet belgelerini vermesi ve öğrencilerin kep atmasıyla mezuniyet töreni sona erdi.

Tören fotoğrafları Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Murat Balıkçı tarafından çekildi, kendisine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Bu sayfa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından en son 27.06.2018 02:34:38 tarihinde güncellenmiştir.