29 Mayıs 2017 "Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni"

Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 29.05.2017 tarihinde Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda yapıldı.

Programda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2017 mezunları adına Tıbbi Laboratuvar Teknikleri öğrencisi Sevgi Hilalnur Kayan konuştu. Törenin açılış konuşması Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Meral Yüksel tarafından yapıldı. Program, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Program Koordinatörleri ve öğretim üye/elemanlarının öğrencilere mezuniyet belgelerini vermesi ile sona erdi.

Tören fotoğrafları Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Murat Balıkçı tarafından çekildi, kendisine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Bu sayfa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından en son 15.06.2017 00:40:11 tarihinde güncellenmiştir.