18 Nisan 2019 “Bakteriyolojide Teknolojik Yenilikler ve Otomasyon” Eğitim Semineri

Marmara Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı tarafından 18 Nisan 2019 tarihinde “Bakteriyolojide Teknolojik Yenilikler ve Otomasyon” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Eğitim seminerine Marmara Üniversitesi ve TC İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi SHMYO Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı ikinci sınıf öğrencileri ve öğretim üye/elemanları katıldı.

Seminerin açılış konuşmaları Yüksekokul Müdür Vekili Prof. Dr. Ümit Süleyman ŞEHİRLİ ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Neşe ÇAKIR tarafından yapıldı.

İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar EAH’den Uzm. Dr. Demet HACISEYİTOĞLU VE Uzm. Dr. Serap DEMİR TEKOL, BOMÉRIEUX Firma Temsilcisi Bihter YAVUZ mikrobiyoloji laboratuvarında bakteri identifikasyonu ve antibiyogram teknolojileri ile otomasyon sistemleri hakkında sunumlar yaptı.

Öğrencilere mikrobiyoloji alanındaki son teknolojik yenilikler ve yöntemler hakkında kazanımlar sağlayan eğitim semineri, plaket töreni ve katılım belgelerinin dağıtımı ile sona erdi.