14 - 17 Nisan 2016 "Poster İkincilik ve Üçüncülük Ödülü"

Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından Antalya Kemer’de 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olan 10.Ulusal Radyoloji Teknisyenleri Kongresi ve Meme Radyoloji Sempozyumu Kapsamında Yüksekokulumuz Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencimiz Nur Ayşe GÖNAN ve Büşra ÇEVİK “Fazla Tetkik Sayısının Radyoloji Departmanlarındaki Kalite Sürecine Etkisi” çalışması ile Poster İkincilik Ödülüne; Tuğçe TUNCA “Kamu Hastanesinde Hasta Memnuniyeti” Poster çalışması İle Üçüncülük ödülüne değer görülmüşlerdir.

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencimiz Nur Ayşe GÖNAN ve Büşra ÇEVİK “Fazla Tetkik Sayısının Radyoloji Departmanlarındaki Kalite Sürecine Etkisi” çalışması Poster İkincilik Ödülüne değer görülmüştür.

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencimiz Tuğçe TUNCA “Kamu Hastanesinde Hasta Memnuniyeti” Poster çalışması Üçüncülük Ödülüne değer görülmüştür.