12 Ocak 2017 "İzmaritsiz Kampüs" Projesi

Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrenci kulübü GİSK’ in başlatmış olduğu "İzmaritsiz Kampüs" projesi Haydarpaşa Kampüsünde yapıldı.

Gençler arasında sigara kullanımının yaygın olduğu yönündeki bilimsel çalışmaları esas alan GİSK ekibi Haydarpaşa Kampüsü’nde Yrd.Doç.Dr. Nuran Akyurt’un danışmanlığında, sigara içme noktalarında sigara kullanan gençlere sigaranın insan sağlığına olan zararlı etkilerine dikkat çektiler. Daha sonra Genç Tema Kulübünün destekleri ile GİSK ekibi Kampüs alanında bulunan sigara izmaritlerini toplayarak çevre temizliğine de destek oldular.

Bu sayfa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından en son 13.01.2017 15:37:04 tarihinde güncellenmiştir.