05 Nisan 2018 “Sağlık Sistemlerinde Hasta ve Çalışan Güvenliği Sempozyumu”

Marmara Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazan ATALAN ÖZLEN tarafından 5 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen “Sağlık Sistemlerinde Hasta ve Çalışan Güvenliği Sempozyumu”na Yüksekokulumuz Anestezi, İlk ve Acil Yardım ile Tıbbi Laboratuvar Programlarından katılım oldu. Programın açılış konuşmaları Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Meral YÜKSEL, Anestezi Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Pınar İMER ile İlk ve Acil Yardım Program Koordinatörü Öğr. Gör. Fidan KÜDÜR ÇIRPAN tarafından yapıldı. Acıbadem Kerem Aydınlar Üniversitesi'nden Doç. Dr. Serpil USTALAR ÖZGEN, üniversitemizden Yük. Müh. Güliz BÜLBÜL, Doç. Dr. Nazan ATALAN ÖZLEN ile Nuran ÇİMEN sırasıyla Hasta Güvenliği, Çalışan Güvenliği, Güvenlikte İletişim ile Sağlık Sisteminde Çalışan Hakları konularında konuşmalarını yaptılar. Öğleden sonraki oturumda Av. Nesrin ÖZKAYA “Sağlık Sistemlerinde Hasta ve Çalışan Güvenliğinde Hukuki Sorunlar” başlığı ile sunumunu yapmış olup, öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Sempozyum, katılım belgelerinin dağıtımı ve plaket töreni ile sona erdi.

Bu sayfa Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından en son 07.05.2018 11:42:24 tarihinde güncellenmiştir.